Team

Ons team

Natuurlijk staan enthousiaste medewerkers voor u klaar om u persoonlijk en vakkundig van dienst te zijn.
Betrokken, onafhankelijk, laagdrempelig, kwaliteit en integer zijn de kernwaarden van Bolk Assurantiën.
Onze adviseurs zijn vakbekwaam en houden voortdurend hun kennis up-to-date.
Een afspraak maken? Bel 0541-662565 of mail naar de desbetreffende adviseur.

Renzo Bolk

Eigenaar

“Ik ben eigenaar van Bolk Assurantiën. Nadat ik ben afgekeurd voor het betaalde voetbal heb ik gekozen voor het assurantie vak. Gedreven, laagdrempelig en klantvriendelijk zijn een paar steekwoorden die bij mij en bij ons kantoor passen. Iets wat ik zeer belangrijk vind. Na mijn werktijd geniet ik van mijn gezin en ben ik fanatiek (assistent)trainer bij UD Weerselo.”

 

Leonie Voshaar

Financiële administratie en facilitaire zaken

“Mijn werkzaamheden bij Bolk Assurantiën zijn erg veelzijdig. Van de (financiële) administratieve werkzaamheden tot de facilitaire- en organisatorische zaken binnen Bolk Assurantiën.”

Tom Veldhof

Adviseur hypotheken

“De huidige hypotheekbranche is zeer sterk in beweging. Het is dan ook een uitdaging voor mij om voor iedere klant te zorgen voor een oplossing die past bij zijn of haar wensen en situatie.”

Carla Analbers

Adviseur zorg- en particuliere schadeverzekeringen

“Ik vind het belangrijk om een toegevoegde waarde voor de klant te zijn. Ik zal er alles aan doen om het uiterste eruit te halen.”

Mirjam Blokhuis

Adviseur particuliere schadeverzekeringen

“Ik adviseer u graag over particuliere schadeverzekeringen. Van een woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering tot een reis-, scooter- of bootverzekering.”

Nel Haarman

Adviseur bankzaken en zorgverzekeringen

“Het directe contact met de klant spreekt mij erg aan. Met advies over bankzaken help ik u graag. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of mailen.”

Corine Mensink

Adviseur zakelijke schadeverzekeringen

“Bij Bolk Assurantiën zorg ik voor een goed en compleet advies voor uw zakelijke  schadeverzekeringen.”

Irene Bijen

Adviseur zakelijke schade-, levens- inkomen- en vermogensverzekeringen, pensioenen en hypotheken

“Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat er speelt in de markt. Voor vragen en advies over zakelijke schade- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken kunt u bij mij terecht.”

Mathilde Oude Vrielink

Polisadministratie

“Bij Bolk Assurantiën verwerk ik de polisadministratie van onze zakelijke relaties.”

Anke Ensink

Adviseur zorg- en zakelijke schadeverzekeringen

“Voor vragen over zakelijke schadeverzekeringen sta ik u graag te woord. Dit varieert van de verzekering voor uw opstal, inventaris/goederen tot de aankoop van een motorrijtuig”

Judith Leferink

Adviseur zakelijke- en inkomensverzekeringen

“Sinds kort ondersteun ik mijn collega’s van zakelijke- en inkomensverzekeringen. Een nieuwe uitdaging binnen Bolk Assurantiën waar ik zeer enthousiast van wordt.”

Douwe Hofhuis

Schadebehandelaar

“Na mijn studie Bedrijfskunde op de Hogeschool Saxion te hebben afgerond ben ik bij Bolk Assurantiën in dienst gekomen in de functie van schadebehandelaar. Ik zal er alles aan doen om tot een goede schade afwikkeling te komen.”

Marion van Dienst

Adviseur bankzaken, particuliere schadeverzekeringen en zorgverzekering

“Na jaren bij een grootbank te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar Bolk Assurantiën gemaakt. In mijn huidige functie krijg ik alle ruimte voor de persoonlijke begeleiding van de klant. En dat doet goed. ”

Noor Bolk

Adviseur bankzaken, particuliere schade- en zorgverzekeringen

“Tijdens en na mijn studie Financiële Dienstverlening op het ROC, heb ik bij een grootbank gewerkt. Daarnaast heb ik mijn WFT vakdiploma’s behaald. Vanaf maart 2022 heb ik de overstap naar Bolk Assurantiën gemaakt.”

Marloes Olde Olthof

Adviseur zakelijke schade- en levensverzekeringen

“Vanaf Juni 2022 ben ik in dienst bij Bolk Assurantiën. Met mijn 20-jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening probeer ik de zakelijke relaties zo goed als mogelijk van dienst te zijn.”

Björn Welman

Schadebehandelaar

“Vanaf juni 2022 ben ik bij Bolk Assurantiën werkzaam in de functie van schadebehandelaar. “