• Bankzaken

  Bankzaken

  Bolk Assurantiën is zelfstandig adviseur van RegioBank. 
  Dit betekent dat wij u het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

  Of u komt voor een advies over betalen, sparen, beleggen, hypotheken of uw pensioen; uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen. Zowel zakelijk als privé.

  inloggen
  RegioBank
  Klik hier

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Bij ons loopt u nog “gewoon” naar binnen om uw bankzaken te regelen aan de balie. Denk aan een geldopname, -storting of overboeking.
  Maar wilt u liever online bankieren via uw pc of via de app op uw mobiel dan is dit ook mogelijk.

  Met een betaalrekening van RegioBank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij onze adviseurs bankzaken. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.

  Snel en eenvoudig uw betalingen regelen? Er is altijd een bankrekening die bij u past.

  Plus Betalen
  Als u kiest voor de Plus Betalen betaalrekening, kiest u voor een complete bankrekening. Een bankrekening die al vijf jaar de hoogste waardering krijgt volgens de Consumentenbond*. En u bepaalt zelf hoe u uw geldzaken regelt: via onze Mobiel Bankieren app, thuis via Mijn RegioBank of met hulp van onze aviseurs bankzaken.

  Jongerenrekening
  Voor studenten en jongeren van 18 tot 27 jaar heeft RegioBank de Jongerenbetaalrekening. Ga jij studeren? Of word je bijna 18 en wil je een nieuwe eigen rekening? Dan open je een jongerenrekening van RegioBank. Heb je al een JongWijs-rekening? Deze wordt automatisch omgezet naar een Jongerenbetaalrekening.

  De Jongerenbetaalrekening is vanaf 1 juli 2022 onderdeel van Basis Bankieren. Basis Bankieren bestaat uit een betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand.

  Kinderrekening JongWijs
  JongWijs groeit mee met uw kind. Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. U bepaalt of daar ook een betaalpas en online bankieren bij past. Ook stuurt RegioBank u en uw kind leerzame tips over geld. Zo willen ze u helpen bij de financiële opvoeding van uw kind.

  Meer weten over de betaalrekeningen van RegioBank?
  Vraag onze adviseurs bankzaken voor meer informatie via balie@bolkassurantien.nl
  Een nieuwe auto, een mooie vakantie of een appeltje voor de dorst. Sparen voor een spaardoel geeft u een goed gevoel. RegioBank helpt u om uw spaarwensen te vervullen. Maak voor elk spaardoel een aparte spaarpot aan.

  De spaarrekeningen van RegioBank zijn voor iedereen die al een betaalrekening bij RegioBank heeft. Of als u een spaarrekening samen met een betaalrekening opent.

  Spaar-op-Maat Vrij
  Spaart u voor onverwachte uitgaven? Dan weet u niet precies wanneer u dat geld nodig heeft. Bij Spaar-op-Maat Vrij maakt dat niet uit. U kunt op elk gewenst moment kosteloos geld opnemen.
  Spaar-op-Maat Vrij is voor iedereen die al een product bij RegioBank heeft. Of als u een spaarrekening samen met een betaalrekening opent.

  Spaar-op-Maat Vrij is vanaf 1 juli 2022 onderdeel van Basis Bankieren. Basis Bankieren bestaat uit een betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand.

  Keuzedeposito
  Keuzedeposito is een spaardeposito. Keuzedeposito heeft een looptijd van 10 jaar. In deze spaarperiode krijgt u dezelfde rente.
  Beleggen kan een mooie manier zijn om -als aanvulling op sparen- uw vermogen te laten groeien. En het leuke is: met Doelbeleggen hoeft het helemaal niet ingewikkeld te zijn. U kunt al beginnen met € 20.

  Een eerste woning of een ander huis kopen. RegioBank heeft een scherpe rente.
  Meer informatie vindt u op onze pagina: www.bolkassurantien.nl/hypotheken

  Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een mooi bedrag sparen voor tijdens uw pensioen? Dan is één van de Aanvullend Pensioen producten van RegioBank iets voor u. Daarmee zet u nu geld opzij om straks te genieten van uw oude dag.

  Uw persoonlijke adviseurs

  Mocht u meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk ook informatie vragen via
  email: info@bolkassurantien.nl of telefoonnummer 0541-662565

  © Copyright Bolk Assurantiën  
  Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

  Bedankt voor uw bericht

  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.