• Pensioenen

  Pensioenen

  Pensioen is een inkomensverzekering waarmee een (gezins) inkomen wordt verzekerd voor wanneer dat wegvalt wegens ouderdom, arbeidsongeschiktheid of overlijden. 
  Vaak worden deze risico-oorzaken gedekt in een pensioenregeling. Een pensioenregeling kan door een werkgever geregeld worden, maar dit kunt u ook zelf regelen.

  We proberen samen met u het juiste pensioencontract te vinden. Betaalbaar, flexibel en uiteraard in overeenstemming met de nieuwe fiscale mogelijkheden.

  Onze pensioenen

  Zakelijk: het bedrijfspensioen
  Of u nu 1 werknemer heeft of duizenden. Bij ons vindt u een pensioenregeling voor uw werknemers die het beste past bij uw bedrijf. Van start-up of mkb tot beursgenoteerde onderneming. We regelen het graag samen met u. 

  Particulier: werknemer of zelfstandig
  (Extra) pensioen opbouwen?
  Heeft u straks genoeg vermogen? Dan is dat een geruststellende gedachte. Maar heeft u dat niet? Dan kunt u zelf extra vermogen opbouwen zodat u later kunt blijven leven zoals nu. Dat kan op verschillende manieren. Het hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeur wat het beste bij u past.

  Gaat u bijna met pensioen?
  Dan komt er heel wat op u af. Met pensioen gaan gaat namelijk niet vanzelf: u moet keuzes maken. Zo kunt u zelf bepalen hoe uw pensioen eruit komt te zien. We helpen u stap voor stap. Zodat u weet waar u aan toe bent, wat u wanneer moet doen, welke keuzes u heeft en wat u nog meer moet regelen

   

  Veel werkgevers hebben een pensioenregeling voor hun werknemers. Het werknemerspensioen is een aanvulling op uw AOW. U ontvangt jaarlijks informatie over de hoogte van dit pensioen. Als u vragen heeft over uw pensioenregeling dan kunt u contact opnemen met onze adviseur pensioenen.

  Wilt u extra geld sparen of beleggen voor later, of droomt u van een mooie reis na uw pensioen? Of heeft u in het verleden te weinig pensioen opgebouwd en wilt u dit aanvullen? Dan is Aanvullend Pensioen Opbouwrekening iets voor u. Zet nu geld opzij op uw Opbouwrekening, om straks te genieten van uw oude dag.

  Elke maand een vast bedrag als aanvulling op uw pensioen of AOW. Dat kan via de Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening. Daarmee zet u eenvoudig en zonder extra kosten uw lijfrentebedrag om in een maandelijkse uitkering.

  De Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening is een geblokkeerde rekening met een vaste rente. Heeft u een lijfrentebedrag opgebouwd bij een verzekeraar of bank, dan kunt u dat laten storten op deze uitkeringsrekening. Vanaf die rekening ontvangt u dan elke maand een bedrag als aanvulling op uw pensioen en/of AOW. Over die uitkeringen betaalt u loonheffingen.

  Heeft u meerdere lijfrenterekeningen of -verzekeringen die op verschillende momenten aflopen? Dan kunt u meerdere Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekeningen openen.

  Verwacht u een ontslagvergoeding? Dan zal uw werkgever de ontslagvergoeding direct uitkeren en hierop loonheffing inhouden en afdragen aan de Belastingdienst. U ontvangt dus een netto bedrag. Het is niet meer mogelijk de bruto ontslagvergoeding te storten in een Banksparen OntslagVergoeding om belastingbetaling uit te stellen tot het moment dat u periodieke uitkeringen ontvangt. Deze mogelijkheid is sinds 1 januari 2014 komen te vervallen. Als u een bestaande gouden handdrukverzekering, -rekening of stamrecht BV hebt, dan kunt u de waarde hiervan nog wel over laten boeken.

  Een nabestaandenpensioen is een uitkering die iemand krijgt als zijn partner overlijdt. Dit kan bijvoorbeeld een nabestaandenuitkering zijn of een levensverzekering.

  Algemene nabestaandenweg (Anw)
  De Algemene nabestaandenwet (Anw) geeft nabestaanden onder voorwaarden een basisuitkering. Iedere inwoner van Nederland is automatisch verzekerd voor de Anw. 

  Aanvullend nabestaandenpensioen van de zaak
  Werkte de partner in loondienst?  Dan heeft de  nabestaande meestal recht op een aanvullend nabestaandenpensioen van de zaak. Dit komt bovenop de nabestaandenuitkering van de Anw.

  Levensverzekering
  Een particuliere levensverzekering zorgt ervoor dat de nabestaande extra inkomen heeft na het overlijden van de partner.

  Uw persoonlijke adviseurs

  Mocht u meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk ook informatie vragen via
  email: info@bolkassurantien.nl of telefoonnummer 0541-662565

  © Copyright Bolk Assurantiën  
  Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

  Bedankt voor uw bericht

  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.