• Hypotheken

  Hypotheken

  Wij bieden u ruim keus uit de meest uiteenlopende hypotheekvormen en rentevarianten. Zo ontstaat een hypotheek oplossing op maat tegen uitstekende voorwaarden. Het afsluiten van een hypotheek is één van de belangrijkste investeringen die u in uw leven doet, dus wilt u er helemaal zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt. Keuzes die aansluiten bij uw persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden, nu én later.

  Logische vragen zijn dan: Wat kan ik maximaal lenen? Heb ik eigen geld nodig? Hoe maak ik het beste gebruik van de fiscale voordelen van het bezit van een eigen huis? En uiteindelijk de belangrijkste vragen: Welke hypotheekvorm past het beste bij mij? En wat kost het?

  Onze hypotheekadviseurs zetten de zaken graag voor u op een rijtje.

  Welke hypotheek kies ik?

  Bij het kiezen van een hypotheekvorm is één ding heel belangrijk: de hypotheek moet passen bij uw persoonlijke situatie van nu en in de toekomst. Omdat geen situatie dezelfde is, heeft Bolk Assurantiën alle bekende hypotheek varianten voor u in huis. Bolk Assurantiën zorgt samen met u voor maatwerk. We creëren precies die financiële oplossing die het beste bij u past.

  Bij een annuïteitenhypotheek betaalt u elke maand een vast brutobedrag. Dat bestaat uit rente en aflossing. In het begin betaalt u vooral hypotheekrente. Tijdens de looptijd verandert de samenstelling van het bedrag. U lost steeds meer af en betaalt minder rente. Met een looptijd van dertig jaar heeft u na twintig jaar de helft van uw schuld afgelost. Aan het einde van de looptijd heeft u de hele schuld terugbetaald. Soms is het verplicht een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Hiervoor betaalt u dan elke maand een premie.

  Goed om te weten: omdat we niet weten hoe hoog de rente in de toekomst is, gaan we er in het voorbeeld van uit dat uw rente tijdens de hele looptijd van dertig jaar hetzelfde is.

  Bij een lineaire hypotheek lost u elke maand een vast bedrag af en betaalt u rente. Omdat uw hypotheekschuld daalt, betaalt u steeds minder rente en dalen uw maandlasten. Daar staat tegenover dat u steeds minder rente kunt aftrekken in uw belastingaangifte. Op de helft van de looptijd heeft u de helft van uw schuld afgelost. Aan het einde van de looptijd heeft u de hele schuld terugbetaald. Soms is het verplicht een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Hiervoor betaalt u dan elke maand een premie.

  Goed om te weten: omdat we niet weten hoe hoog de rente in de toekomst is, gaan we er in het voorbeeld van uit dat uw rente tijdens de hele looptijd van dertig jaar hetzelfde is.

  Met een aflossingsvrije hypotheek lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt elke maand alleen rente. Zolang uw rente vaststaat, verandert er niets aan uw brutomaandlasten. Aan het einde van de looptijd lost u de schuld in één keer af.

  Voor een aflossingsvrije hypotheek betaalt u meer rente dan voor een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek. Dat komt omdat u niet elke maand aflost. Bij een annuïtaire of lineaire hypotheek wordt het hypotheekbedrag steeds lager door de maandelijkse aflossing. Bij een aflossingsvrije hypotheek hoeft u pas aan het einde van de looptijd af te lossen. Hierdoor neemt het bedrag dat u heeft geleend tussentijds niet af. We lopen daarmee langer het risico dat u de hypotheek niet terugbetaalt. Daarom betaalt u meer rente.

  Goed om te weten: omdat we niet weten hoe hoog de rente in de toekomst is, gaan we er in het voorbeeld van uit dat uw rente tijdens de hele looptijd van dertig jaar hetzelfde is.
  Wat is een overlijdensrisicoverzekering?
  Het antwoord op deze vraag, klik hier.

  Uw persoonlijke adviseurs

  Mocht u meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk ook informatie vragen via
  email: info@bolkassurantien.nl of telefoonnummer 0541-662565

  © Copyright Bolk Assurantiën  
  Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

  Bedankt voor uw bericht

  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.