Feest organiseren? Denk aan een evenementenverzekering.

Als organisator van een evenement wil je natuurlijk alles in de hand hebben. Maar wat er precies gebeurt, weet je nooit vooraf. Een geboekte artiest zegt af of een bezoeker stelt je aansprakelijk voor schade. Of noodweer legt je evenement stil. Dan kost dat geld. Om deze kosten op te vangen, kun je de Evenementenverzekering afsluiten.

  • De Evenementenverzekering is er voor elk evenement dat je organiseert, klein én groot. Ook voor particuliere feesten en bij meer evenementen per jaar.
  • Kies de dekking die past bij jouw evenement. Zo betaal je alleen waarvoor je verzekerd wil zijn. 

Kies samen met je adviseur de dekking die past bij jouw evenement
Voor elk evenement een unieke evenementenverzekering. Graag helpen we je bij het kiezen van de dekking en de bijbehorende verzekerde bedragen.

Schade en aanspraak maken op je evenementenverzekering?
Wanneer er een schade heeft voorgedaan, dan is dat altijd vervelend. Schade kan een grote impact hebben. Daarom helpen wij je hiermee. 
Van het invullen van het schadeformulier tot het onderhouden van de contacten met alle partijen die bij de schade betrokken zijn. Wij zullen er alles aan doen om tot een goede afwikkeling te komen.

Evenementenverzekering afsluiten?
Wij helpen u graag bij het afsluiten van een evenementenverzekering. Neem voor advies contact op met één van onze adviseurs Marloes Olde Olthof, Douwe Hofhuis of Tom Veldhof. Loop gewoon even binnen voor een afspraak of bel of mail ons. 🎶

– Telefoon: 0541662565
– Whatsapp: 0657954605
– Email: zakelijk@bolkassurantien.nl

 

Bron: Nationale Nederlanden

© Copyright Bolk Assurantiën  
Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

Bedankt voor uw bericht

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.