Bij ons bent u geen rekeningnummer..

"Hier ben ik geen rekeningnummer, maar gewoon Esther."

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn ze uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met lokale zelfstandig adviseurs in heel Nederland. Daar zijn wij er één van.

De buurtzame bank

RegioBank draagt bij aan een leefbare buurt. Dat is een buurt waar mensen fijn wonen, werken en leven. En waar mensen naar elkaar omkijken en voor elkaar klaarstaan. Daarom steunen ze onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En zetten ze onze kennis van de regio in om lokale  ondernemers te helpen met de juiste financiering. Dat maakt ons de buurtzame bank.

Vast aanspreekpunt in de buurt

Je kunt bij ons je bankzaken natuurlijk digitaal doen, maar ook gewoon even binnenlopen bij ons kantoor. Het voordeel? Wij kennen onze klanten en de buurt. Extra  fijn dus dat wij als zelfstandig adviseur van RegioBank je vaste aanspreekpunt  zijn voor je financiële zaken. Zo kun je vertrouwen op deskundig advies dat past bij  jouw persoonlijke situatie.

Contant geld storten of opnemen?

Dat kunt u nog ‘gewoon’ bij ons kantoor aan de balie. Handig toch!

Overstappen? Heel gemakkelijk

Zit je nu nog bij een andere bank, maar wil je overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Natuurlijk helpen we je. Wij staan voor je klaar.

Je bent van harte welkom

Meer weten? Loop gewoon even binnen voor een afspraak of bel of mail ons.
Onze RegioBank adviseurs Nel Haarmen en Marion van Dienst helpen u graag.
Graag tot snel ☕

Telefoon: 0541662565
Email: info@bolkassurantien.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur en van 13.30-17.30 uur

© Copyright Bolk Assurantiën  
Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

Bedankt voor uw bericht

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.