• Zakelijke verzekeringen​

  Zakelijke verzekeringen​

  Succesvol ondernemen brengt risico’s met zich mee. Denk aan schade, diefstal van kostbare apparatuur of het ziek zijn van een medewerker. En in alle drukte kan het dan wel eens gebeuren dat je een verzekering over het hoofd ziet of dat de zaak juist over verzekerd wordt.

  Gelukkig hoeft u het niet allemaal zelf uit te zoeken. Wij helpen u graag een handje. 
  Samen met u kijken wij welke combinatie van verzekeringen het beste bij uw bedrijf past. 


   

  Wilt u meer weten? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

  Telefoon: 0541-662565
  Email: zakelijk@bolkassurantien.nl

  Onze verzekeringen

  Onderstaand een greep uit onze zakelijke verzekeringen. Wanneer u op de regel klikt ziet u meer informatie over het product.

  Heeft u een aanhangwagen die u gebruikt voor uw bedrijf? En wilt u die aanhanger zakelijk verzekeren? Dat kan! U kunt deze verzekeren tegen schade en diefstal. Onderweg en in de stalling.

  Met de Aanhangwagenverzekering Bedrijven kiest u zelf de dekking: Beperkt Casco of Casco met of zonder accessoires.

  Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) bent u verzekerd voor het risico van aansprakelijkheid, wanneer u, uw medewerkers, of uw producten schade veroorzaken bij anderen. U bent dan mogelijk aansprakelijk.

  Bij een conflict met leverancier, opdrachtgever of klant bent u verzekerd van juridische hulp.

  Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je onderneming tegen de financiële gevolgen van schadeclaims. Als jij of een medewerker een beroepsfout maakt waardoor anderen financiële schade lijden. Bijvoorbeeld als jij of een medewerker een verkeerd advies geeft en jouw klant hierdoor vermogen verliest.

  Heeft u een bouw- en/of klusbedrijf? Met een CAR-verzekering (construction all risk) verzekert u uw werk tegen schade. Denk aan schade door diefstal, brand, vandalisme of storm. Maar ook bent u verzekerd als u schade heeft gemaakt door verkeerd te werken (uitvoeringsfout).
  Met een standaard gebouwverzekering bent u vaak niet verzekerd tegen schade door verkeerd werken. En met een aansprakelijkheidsverzekering bent u vaak niet verzekerd tegen schade aan het werk. Met de CAR-verzekering bent u wel verzekerd in deze situaties.

  Computers en elektronische apparatuur zijn voor veel ondernemers onmisbaar. Het is erg vervelend als u door brand of diefstal niet verder kunt werken. Met de Computer- en elektronicaverzekering heeft u een uitgebreide dekking. En pakt u na schade de draad snel weer op.

  De bakker met een gehackte kassa of een bouwbedrijf waarbij digitale tekeningen worden gestolen. Of bijvoorbeeld een notaris waarvan het hele klantenbestand op straat komt te liggen. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor. Een Cyberverzekering helpt u graag om te voorkomen dat u bedrijf stil komt te liggen door een hack of datalek. Krijgt u toch met cybercriminaliteit te maken? Dan is het fijn als u goed verzekerd bent.

  Met een zakelijke dierenverzekering verzekert u uw pluimvee, varkens, rundvee, schapen of geiten op uw bedrijf. Een Dierenverzekering vergoedt schade door bijvoorbeeld brand, storm en vandalisme of vervoer en verblijf bij schade. Zo kunt u na schade snel weer aan de slag.

  Is uw gereedschap beschadigd of gestolen uit de bedrijfswagen? Dan bent u met de eigen vervoerverzekering goed verzekerd. U krijgt de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Zo kunt u snel weer aan de slag.

  Als organisator van een evenement wilt u natuurlijk alles in de hand hebben. Maar wat er precies gebeurt, weet u nooit vooraf. Een geboekte artiest zegt af of een bezoeker stelt u aansprakelijk voor schade. Of noodweer legt uw evenement stil. Dan kost dat geld. Om deze kosten op te vangen, kunt u de Evenementenverzekering afsluiten.

  Met een Garageverzekering verzekert u de aansprakelijkheid van uw garage- of autobedrijf en de voertuigen van klanten. U kiest zelf welke risico’s u verzekert. Bijvoorbeeld uw eigen voertuigen, handelaarskentekens en handelsvoorraad.

  Met de gebouwenverzekering (ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd) krijgt u schade aan uw zakelijke gebouw vergoed. Schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm, water of vandalisme kan flink in de papieren lopen. Met de gebouwenverzekering hoeft u over de materiële schade in elk geval geen zorgen te maken.

  Een geldverzekering is een zakelijke verzekering. De verzekering dekt de kosten van verlies of diefstal van geld, postzegels en cadeaubonnen. Ook tijdens vervoer naar de bank of bij een overval. En als u ongemerkt vals geld aanneemt.

  De goederenverzekering (ook wel voorraadverzekering genoemd) vergoedt schade aan uw handelsvoorraad. Denk aan grondstoffen, eindproducten en andere handelswaren. Zo kunt u na schade nieuwe spullen kopen en snel weer aan de slag.

  Met de Goederentransportverzekering verzekert u handelsgoederen en goederen in eigendom tegen schade tijdens transport. Of u ze nu zelf vervoert of laat vervoeren door een ander. U loopt dan geen risico als de vervoerder niet of niet volledig aansprakelijk is. De volledige waarde van de goederen is verzekerd.

  Verbeter u het gebouw dat u huurt? Bijvoorbeeld met een nieuwe keuken, vloer of tegels? Dat noemen we huurdersbelang. Krijgt u schade aan deze spullen? Dan vergoedt de huurdersbelangverzekering dit. 

  Met de inventarisverzekering (ook wel zakelijke inboedelverzekering genoemd) krijgt u schade aan uw zakelijke inboedel vergoed. Dit zijn alle zakelijke spullen die niet vastzitten aan het pand. Denk aan de stoffering en meubelen van uw bedrijf, maar ook aan machines die u zakelijk gebruikt. Zo kunt u met nieuwe of herstelde spullen snel weer aan de slag.

  Is een machine beschadigd en valt deze uit? Dan heeft dit vervelende gevolgen voor uw onderneming. De productie wordt minder of valt zelfs stil. En uw klanten hebben hier last van. Met de Machinebreukverzekering zijn uw machines verzekerd tegen materiële schade. Met de dekking Machinebreukbedrijfsschade bent u verzekerd tegen de bedrijfsschade door machinebreuk.

  Heeft u een installatiebedrijf? Met een Montageverzekering verzekert u uw werk tegen schade. Denk aan schade door diefstal, brand, vandalisme of storm. Of als u schade hebt gemaakt door verkeerd te werken.

  Ook schade aan de eigendommen van uw opdrachtgever die wordt veroorzaakt door een montagefout is verzekerd. Een standaard gebouw- of aansprakelijkheidsverzekering dekt schade door installatiewerkzaamheden vaak niet.

  De Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert de aansprakelijkheid van vervoerders voor schade aan andermans goederen tijdens transport. Denk aan verlies of beschadiging van de lading. Maar ook kosten door vertraging en schade die ontstaat door laden en/of lossen. Deze verzekering is voor bedrijven die het transport uitvoeren of regelen.

  Met een verzuimverzekering bent u verzekerd voor de kosten wanneer uw medewerkers ziek worden. De verzekering betaalt dan het loon door en de kosten van re-integratie en verzuimbegeleiding.

  Met de vrachtwagenverzekering verzekert u schade aan of veroorzaakt met uw vrachtwagen. Met een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) verzekert u de schade aan anderen. Met een dekking voor (beperkt) casco vergoeden we ook schade aan uw eigen vrachtauto of spullen.

  Met een Wagenparkverzekering verzekert u al uw personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangers op één verzekering. U kunt de verzekering aanvragen vanaf 7 tot 250 bedrijfsauto’s.

  Met de werkmaterieelverzekering verzekert u schade aan of veroorzaakt met uw werkmaterieel. Met een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) verzekert u de schade aan anderen. Op de weg, maar ook tijdens het werk. Met een dekking voor brand/diefstal of casco wordt ook schade aan uw eigen werkmaterieel vergoed.

  Met de zakelijke autoverzekering verzekert u schade aan of veroorzaakt met uw bedrijfsauto. Met een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) verzekert u de schade aan anderen. Met een dekking voor (beperkt) casco wordt de schade aan uw eigen bedrijfsauto of spullen ook vergoedt.

  Verzeker zakelijke reizen met de zakelijke reisverzekering. U krijgt in een noodsituatie snelle en deskundige hulpverlening via de Alarmcentrale. Ook bij ziekte en een ongeval. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Uw persoonlijke adviseurs

  Mocht u meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk ook informatie vragen via
  email: info@bolkassurantien.nl of telefoonnummer 0541-662565

  © Copyright Bolk Assurantiën  
  Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

  Bedankt voor uw bericht

  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.