• Particuliere verzekeringen

  Particuliere verzekeringen

  Elke gezinssituatie is weer anders en iedereen stelt andere eisen aan de verzekering. Vandaar dat Bolk Assurantiën met verschillende maatschappijen en producten werkt.
  We kunnen een verzekering “op maat” aanbieden en geven u een goed en eerlijk advies.
  Onze service ontvangt u er bij!

  Wilt u informatie of vrijblijvend een offerte opvragen?
  Bel of mail ons, wij helpen u graag. Natuurlijk kunt u ook bij ons binnenlopen.

  Telefoon: 0541-662565
  Email: particulier@bolkassurantien.nl

  Onze verzekeringen

  Er zijn tal van particuliere verzekeringen. Wilt u meer informatie over een product. Neemt u dan contact met ons op.

  U rijdt per ongeluk met de fiets tegen de auto van uw buurman aan. Of uw kind breekt een kostbare vaas van een vriendin. Deze ongelukken verzekert u met de aansprakelijkheidsverzekering particulieren.

  Met een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) verzekert u als zelfstandige uw inkomen als u (tijdelijk) niet meer kunt werken door ziekte of een ongeval. U mag in veel gevallen maximaal 80 procent van uw bruto jaarinkomen verzekeren. 

  Bij een autoverzekering kunt u kiezen uit drie basisdekkingen: Wettelijk Aanprakelijkheid (WA), WA Extra en WA All Risk. Het is in Nederland verplicht om voor uw auto minimaal een WA-verzekering af te sluiten. 

  WA
  Is de meest gekozen dekking bij auto’s van 10 jaar of ouder. Verzekert is schade door u w auto aan anderen en spullen van anderen. 

  WA Extra (of WA Beperkt of WA Plus)
  Is de meest gekozen dekking bij auto’s vanaf 6 tot 11 jaar.
  Verzekert is o.a. schadde door uw auto aan anderen en spullen van anderen. Schade door brand, storm, hagel of aanrijding met een dier. Schade door diefstal en joyriding en sterretjes, barsten of puntjes in uw autoruit.

  WA All ris (of WA Casco)
  Is de meest gekozen dekking bij auto’s jonger dan 7 jaar. 
  Verzekert is o.a. schadde door uw auto aan anderen en spullen van anderen. Schade door brand, storm, hagel of aanrijding met een dier. Schade door diefstal en joyriding en sterretjes, barsten of puntjes in je autoruit. Schade aan uw eigen auto door aanrijding, ook als u deze zelf veroorzaakt. Schade door vandalisme. Schade door van de weg af of te water raken.

  Bij elke dekking heeft u 24/7 hulp bij ongelukken, ook in het buitenland.

  Naast de basisdekking kunt u kiezen uit aanvullende dekkingen: Schade Inzittenden, Rechtsbijstand en Pechhulp.

  Schade Inzittenden
  Bij een ongeluk met uw auto kan er letselschade ontstaan bij de bestuurder of passagiers. Met de module Schade Inzittenden bent u bij een gedekte schade verzekerd tot bijvoorbeeld € 1.000.000,- per gebeurtenis. Ook uw spullen in de auto zijn verzekerd tegen schade. Het maakt hierbij niet uit of u zelf het ongeluk hebt veroorzaakt en of er discussie is met de tegenpartij over wie schuld heeft.

  Rechtsbijstand
  Met de module Rechtsbijstand staat u er niet alleen voor bij juridische conflicten in het verkeer met uw auto. Bijvoorbeeld bij het bepalen wie er schuldig was aan een ongeval. Maar ook bij conflicten over koop, onderhoud of reparatie van uw auto.

  Pechhulp
  Met de module Pechhulp krijgt ue dag en nacht hulp als uw auto stuk gaat door een mechanische of elektronische storing en u niet (verder) kunt rijden. U kunt kiezen voor de modules Pechhulp Nederland en/of Europa.  U kunt uw bromfiets, scooter of solex verzekeren tegen o.a. Wettelijk Aansprakelijkheid, Diefstal en/of  Aanrijding.
  U kunt er ook een Opzittenden verzekering bij afsluiten. 

  Let op! 
  De leeftijd van de bestuurder is bij deze voertuigen een belangrijk issue. Want veelal geldt er een verhoogd eigen risico bij schade wanneer de bestuurder jonger is dan 24 of  25 jaar  en soms geldt er zelfs uitsluiting van de dekking wanneer het voertuig is uitgeleend aan een jonger iemand.
  Laat u daarom goed informeren!

  Wilt u met een gerust hart het water op? Kies dan een goede bootverzekeringen. Of dat nu voor uw motorboot, jacht, sloep, rubberboot, catamaran of zeilboot is. U kiest zelf de dekking die bij u past.
  U kunt kiezen uit de volgende dekkingen: Aansprakelijkheid, Beperkt Casco of Volledig Casco.

  Regelmatig op vakantie of een weekendje weg? Met de doorlopende reis- en/of annuleringverzekering bent u het hele jaar door verzekerd tegen schade tijdens uw vakantie. 
  Gaat u één keer per jaar weg? Ook dan hebben we een passende reis en/of annuleringsverzekering voor u.

  Een nieuwe fiets koopt u niet iedere dag. Het is best een flinke uitgave en u hoopt lang plezier van uw fiets te hebben. Met onze fietsverzekering kunt u uw fiets verzekeren tegen diefstal en schade. Dit geldt natuurlijk ook voor uw electrische fiets, racefiets of mountainbike.

  Met een huisdierverzekering is uw hond of kat goed verzekerd bij ziekte en ongeval. 

  Spullen in uw huis, tuin en schuur worden inboedel genoemd. Met een inboedelverzekering verzekert u uw spullen tegen brandschade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook tegen storm- of waterschade.

  Met een kostbaarhedenverzekering verzekert u uw kostbare inboedel zoals kunst, antiek, sieraden of bijzondere verzamelingen tegen beschadiging, brand, diefstal en verlies. Soms kunt u dit ook meeverzekeren op uw inboedelverzekering.

  Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert op een vooraf afgesproken moment of bij overlijden. Een levensverzekering afsluiten doet u dus om diverse redenen. Bijvoorbeeld om uw hypotheek af te lossen of om uw nabestaanden te beschermen tegen financiële problemen als je overlijdt.

  Het is in Nederland verplicht om voor uw motor minimaal een WA-verzekering af te sluiten. WA betekent wettelijke aansprakelijkheid: u bent verzekerd voor schade die iemand anders heeft als u met uw motor een ongeluk veroorzaakt.

  Wilt u ook de schade aan uw eigen motor verzekeren?
  Kies dan voor WA + beperkt casco of WA + volledig casco (allrisk). Bij de verzekering WA + beperkt casco bent u verzekerd voor schade aan uw motor waar u zelf niets aan kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een botsing met dieren, diefstal, brand en hagel of storm. De verzekering WA + volledig casco dekt deze gebeurtenissen ook. Daarnaast bent u verzekerd voor schade door eigen schuld.

  Een WA-autoverzekering is in Nederland ook verplicht voor uw oldtimerverzekering (Klassieke Autoverzekering)
  De oldtimerverzekering kunt u afsluiten wanneer uw voertuig minimaal 25 jaar oud is en wanneer u jaarlijks niet meer dan 7.500 kilometer rijdt?

  Wanneer u blijvend invalide bent geworden door een ongeluk, kan dit enorme gevolgen hebben voor u en uw gezin. Niet alleen lichamelijk en geestelijk, maar ook financieel. Met een Ongevallenverzekering krijgt u bij blijvende invaliditeit een financiële vergoeding, onafhankelijk van een eventuele andere uitkering.

  Met een woonhuisverzekering verzekert u uw huis zelf en wat eraan vast zit zoals uw keuken of vastgelijmde vloer.  Vaak valt het tuinhuis, het bijgebouw of zonnepanelen ook onder de woonhuis verzekering.

  Wat is een overlijdensrisicoverzekering?
  Het antwoord vindt u in bijgaand video, klik hier.


  De vijf bronnen van een pensioen
  Een pensioen bestaat uit vijf verschillende bronnen. Samen geven ze een goed beeld van wat u straks krijgt. Niet elke bron is bij iedereen even belangrijk. Dat hangt namelijk af van uw situatie en wat u gedurende jouw werkende leven opbouwt.

  1. AOW
  2. Pensioen via uw werkgever
  3. Zelf afgesloten regelingen
  4. Het vermogen
  5. Inkomsten uit werk

  Extra pensioen opbouwen?
  Heb je straks genoeg vermogen? Dan is dat een geruststellende gedachte. Maar heb je dat niet? Dan kun je zelf extra vermogen opbouwen zodat je later kunt blijven leven zoals nu. Dat kan op verschillende manieren. Het hangt af van je persoonlijke situatie en voorkeur wat het beste bij jou past.

  Ga je bijna met pensioen?
   
  Dan komt er heel wat op je af. Met pensioen gaan gaat namelijk niet vanzelf: je moet keuzes maken. Zo kun je zelf bepalen hoe jouw pensioen eruit komt te zien. We helpen je stap voor stap. Zodat je weet waar je aan toe bent, wat je wanneer moet doen, welke keuzes je hebt en wat je nog meer moet regelen.

  Een conflict op het werk, een geschil met de aannemer of letselschade in het verkeer. Enkele voorbeelden waar kosten voor juridische hulp hoog kunnen oplopen. Een juridisch conflict kunt u moeilijk voorzien en heeft vaak persoonlijke en financiële gevolgen. Dit kan vervelend zijn en ingrijpende gevolgen hebben. Voorkom verrassingen en verzeker uzelf voor juridische hulp met een rechtsbijstandverzekering.

  Met een caravanverzekering kunt u  uw caravan of vouwwagen verzekeren tegen brand-, inbraak- en/of stormschade.

  Na het overlijden van een dierbare komt er veel op uw af. In korte tijd moet er veel geregeld worden. Toch is uitvaart geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat.
  Het is wel verstandig om er alvast over na te denken. Want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien.

  Of u nu zorg nodig heeft of gezond wil blijven. De zorgverzekering moet aansluiten bij uw leven. We helpen u graag bij het vinden van een passende zorgverzekering en ondersteunen u als u zorg nodig heeft.

  Uw persoonlijke adviseurs

  Mocht u meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk ook informatie vragen via
  email: info@bolkassurantien.nl of telefoonnummer 0541-662565

  © Copyright Bolk Assurantiën  
  Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

  Bedankt voor uw bericht

  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.