< terug naar overzicht

Uw praalwagen goed verzekerd tijdens carnaval

Risico's tijdens het carnavalsseizoen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens de vele activiteiten in aanloop naar carnaval. Het organiseren van dit soort feesten brengt risico’s met zich mee. Denk aan een vrijwilliger van de carnavalsvereniging die tijdens de opbouw van een podium valt en zijn been breekt. Of de gehuurde apparatuur raakt per ongeluk beschadigd tijdens het prinsenbal. En wat als prins carnaval ziek wordt en niet kan verschijnen op zijn onthullingsfeest? Tegen deze risico’s kan elke carnavalsvereniging zich verzekeren met een evenementenverzekering.

Rijrisico verzekerd met de werkmaterieelverzekering

Rijdt u mee in een carnavalsoptocht? En stelt u daar werkmaterieel zoals uw tractor voor beschikbaar? Met een werkmaterieel verzekert u ook het rijrisico bij het deelnemen aan een optocht. Maar u moet dit wel melden bij uw verzekeraar!

Rijdt uw voertuig mee in de optocht? Geef dit dan spoedig aan ons door en voorkom dat u onverzekerd meerijd!

Ook de brandrisico's bij de bouw van een carnavalswagen verzekeren

Bouwt u een carnavalswagen binnen in een gebouw? En gebruikt u daar brandbare stoffen en verfspuitbussen voor? De gebouwenverzekering verzekert, in de meeste gevallen, ook het brandrisico bij de bouw van een carnavalswagen. 

Wilt u weten of uw gebouw wel verzekerd is tegen het brandrisico bij de bouw van een carnavalswagen? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of opmerking over de verzekeringen speciaal voor carnaval?
Neem dan contact met ons op via 0541-662565. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9-12.30 / 13.30-17.30 uur bereikbaar. Natuurlijk kunt u ook een mail zenden naar info@bolkassurantien.nl of een appje sturen naar 06 – 579 546 05