Verzekerd van een veilig carnavalsseizoen

Carnaval. Dat klinkt misschien nog ver weg. Maar in het oosten en zuiden van Nederland hebben ze sinds vrijdag 11 november hun feestneuzen alweer opgezet. Op de elfde van de elfde wordt traditiegetrouw het carnavalsseizoen geopend en presenteren veel carnavalsverenigingen hun prins carnaval. Maar ook daarna organiseren zij vaak allerlei festiviteiten.

Ben je klaar voor het carnavalsseizoen? Met de Evenementenverzekering, de Werkmaterieelverzekering en de Gebouwverzekering blijft het een groot feest!

Risico's tijdens het carnavalsseizoen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens de vele activiteiten in aanloop naar carnaval. Het organiseren van dit soort feesten brengt risico’s met zich mee. Denk aan een vrijwilliger van de carnavalsvereniging die tijdens de opbouw van een podium valt en zijn been breekt. Of de gehuurde apparatuur raakt per ongeluk beschadigd tijdens het prinsenbal. En wat als prins carnaval ziek wordt en niet kan verschijnen op zijn onthullingsfeest? Tegen deze risico’s kan elke carnavalsvereniging zich verzekeren met onze Evenementenverzekering.

Rijrisico verzekerd met de Werkmaterieelverzekering

Rijd je mee in een carnavalsoptocht? En stellen ze daar werkmaterieel voor beschikbaar? Een Werkmaterieelverzekering verzekert ook het rijrisico bij het deelnemen aan een optocht, in de meeste gevallen zonder extra premie. Meld een eventuele deelname aan een optocht zo snel mogelijk aan ons.

Ook de brandrisico’s bij de bouw van een carnavalswagen verzekeren

Bouw je een carnavalswagen binnen in een gebouw? En gebruiken ze daar brandbare stoffen en verfspuitbussen voor? Een Gebouwverzekering verzekert ook het brandrisico bij de bouw van een carnavalswagen, in de meeste gevallen zonder extra premie. 

Heb je vragen?

Heb je een vraag over de verzekeringen speciaal voor carnaval? Neem dan contact op met onze evenementen-, werkmaterieel- of brandspecialisten via 0541-662565. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 uur bereikbaar. We beantwoorden je vragen graag.

Bron: Nationale Nederlanden

© Copyright Bolk Assurantiën  
Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

Bedankt voor uw bericht

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.