Onze collega Jos Mensink gaat met pensioen

Onze zeer gewaardeerde collega Jos Mensink gaat ons – helaas – binnenkort verlaten om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Hieronder een groet van Jos:

“Het was in 2014 dat ik bij toeval in gesprek kwam met Renzo. Er was onmiddellijk een klik. We hebben met elkaar de mogelijkheden om bij Bolk Assurantiën aan de slag te gaan doorgenomen en zo kon ik dichtbij huis weer volop aan het werk in mijn geliefde vak.

Ongeveer 45 jaar geleden ben ik begonnen als assurantieadviseur. Na zoveel jaren komt er toch een moment dat je gaat denken aan stoppen met werken. Dat was voor mij bepaald geen gemakkelijke keuze. Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om te gaan genieten van mijn pensioen. Afscheid nemen van het vak waarin je altijd fanatiek en vol passie hebt gewerkt is moeilijk, maar het is goed zo.

Ik wil alle collega’s, het “Team Bolk” bedanken voor de mooie tijd, waarin we ons met elkaar zo goed als mogelijk hebben ingezet om het beste voor onze relaties te bereiken. Eerlijk adviseren en cliënten behulpzaam zijn bij het oplossen van problemen zijn zaken waarvoor ik mij altijd volledig heb ingezet. Op een enkele uitzondering na is me dat goed gelukt en kan ik terugzien op 45 mooie werkzame jaren.

Ik wil jullie allen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en wens jullie alle goeds toe voor de toekomst. Mijn laatste werkdag bij Bolk Assurantiën is 25 februari aanstaande. Ik hoop daarna samen met mijn gezin nog lang, in goede gezondheid, te mogen genieten van mijn pensioen.”

Jos Mensink

Wij, collega’s van Jos, bedanken hem voor alle inzet en goede werkzaamheden en wensen hem en zijn gezin alle goeds, geluk en succes toe.

Team Bolk Assurantiën

© Copyright Bolk Assurantiën  
Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

Bedankt voor uw bericht

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.