Jaaroverzichten RegioBank

Uw jaaroverzicht(en) vindt u in Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app. Vanaf februari 2023 staat het jaaroverzicht 2022 voor u klaar.

Uw jaaroverzicht in Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app
U vindt uw documenten in Mijn RegioBank onder het kopje ‘Documenten’. Er zijn twee tabbladen: ‘Mijn documenten’ en ‘Van anderen’.

  • Mijn documenten
    Hier ziet u de documenten van de rekeningen waarvan u rekeninghouder, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent.
  • Van anderen
    Hier ziet u de documenten van de rekeningen waarvan u de gemachtigde of bewindvoerder bent. Heeft u deze rol niet op een van uw rekeningen, dan is dit tabblad niet zichtbaar.

Goed om te weten: heeft u een zakelijke rekening? Dan ontvangt u het jaaroverzicht van uw zakelijke rekening(en), hypotheek en rekening courant krediet altijd per post.

Bij ‘Soort document’ (links bovenaan) kiest u welk document, bijvoorbeeld: Jaaroverzicht

Bij ‘Product’ kiest u voor: Betalen, Sparen, Lenen, Hypotheek, Beleggen of “Alle producten”

Bij ‘Ontvangen in’ kiest u het jaar waarover u het overzicht wilt zien.

Vervolgens kunt u op de getoonde regel(s) klikken. In het vervolgscherm kunt u overzichten downloaden of printen voor uw eigen administratie.

Jaaroverzichten digitaal

  • Betaal- en spaarrekening: kies zelf welk overzicht u wilt zien. U kunt een overzicht inzien van alle rekeningen waarvan u gemachtigde, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent.
  • Bankspaarrekening: u vindt overzichten van de producten Gouden Handdrukrekening, Lijfrente Sparen, Lijfrentenieren en Aanvullend Pensioen rekening.
  • Beleggen: in het jaaroverzicht voor beleggen staat het begin- en eindsaldo van uw geldrekening, de begin- en eindwaarde van uw portefeuille en het ontvangen dividend. U ontvangt ook een kostenoverzicht waarin u kunt zien wat uw rendement is, als de door u betaalde kosten eraf gehaald zijn.
  • Hypotheek: op uw jaaroverzicht vindt u de waarde van de spaarpolis binnen de Spaarhypotheek en Spaarrekening Hypotheek. Heeft u een levensverzekering bij uw hypotheek? Dan krijgt u van de verzekeraar het jaaroverzicht van deze verzekering.

Let op: In de documenten met de naam ‘Jaaroverzicht’ ziet u alleen de rekeningen waarvan u rekeninghouder bent. Rekeningen waarvan u mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent, kunt terugvinden in het document ‘Totaaloverzicht Rekeningen’.© Copyright Bolk Assurantiën  
Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

Bedankt voor uw bericht

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.