Goed verzekerd de winter door

Goed gedekt de piste af

​In Italië is het als skiër verplicht een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Voldoe je daar niet aan? Dan kun je een boete van € 100 tot € 150 krijgen samen met intrekking van je skipas. Het is vaak mogelijk om tegelijk met je skipas een aansprakelijkheidsdekking te kopen. Dit is niet nodig als je al een aansprakelijkheidsverzekering hebt. Je moet als skiër alleen wel kunnen aantonen dat je een aansprakelijkheidsverzekering hebt via een Confirmation of Cover.

Confirmation of Cover
Naast de verzekerde moet elk meeverzekerd persoon (vaak een gezinslid) een kopie van het polisblad meenemen én een ingevuld bewijs van dekking waaruit blijkt dat je deel uit maakt van de groep verzekerden. Dit bewijs heet ook wel Confirmation of Cover. 

In de Downloads vindt u de Confirmation of Cover voor de Aansprakelijkheidsverzekering van a.s.r. In de Confirmation of Cover is ruimte voor de verzekeringsnemer en 3 medeverzekerde personen. Is de groep verzekerden groter dan 4 personen? Dan moet er een tweede formulier ingevuld worden.

Downloads
AVP-Skiën-Confirmation of Cover

Bron: ASR

© Copyright Bolk Assurantiën  
Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

Bedankt voor uw bericht

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.