De Scholtens Veste, nog maar één appartement beschikbaar!

De Scholtens Veste, het appartementencomplex in het centrum van Weerselo

Het centrum van Weerselo wordt vernieuwd. Op de locatie van Speelgoed Kadoshop Wesselink is Kuilman Bouw gestart met de nieuwbouw van appartementencomplex De Scholtens Veste. Het complex zal bestaan uit 21 appartementen en een winkelruimte.

Door Leferink Architecten is een mooi ontwerp gemaakt met een kleurrijk en dorps karakter. De Scholtens Veste bestaat uit twee gebouwen met ieders twee verdiepingen en wordt voorzien van een lift en allerlei duurzame voorzieningen. Van de 21 appartementen zijn er 5 startersappartementen. De grootte van de appartementen variëren tussen de 77 en 101 m² en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. De prijzen zijn vanaf 267.500 euro tot 371.000 euro.

De bouwwerkzaamheden zijn gestart
De vergunning is rond, de koopcontracten worden getekend, de bouw kan beginnen.
Vrijdag 21 oktober 2022 is Kuilman Bouw gestart met de sloop van het huidige pand en hiermee is de bouw van het appartementencomplex begonnen. De bouw neemt naar verwachting ruim een jaar in beslag.

Er is nog één starters-appartement beschikbaar
Er is nog één starters-appartement beschikbaar in De Scholtens Veste. Deze is op de eerste verdieping in gebouw 1 (uitzicht Bisschopstraat)

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Laat het ons dan weten. U kunt hiervoor contact opnemen met Jos Bijen of Renzo Bolk.

Kuilman Bouw B.V. / Jos Bijen
Telefoon: 06 5375 8415
Email: j.bijen@kuilmanbouw.nl

Bolk Assurantiën B.V. / Renzo Bolk
Telefoon: 0541 662565
Email: info@bolkassurantien.nl

© Copyright Bolk Assurantiën  
Ontwerp !Kracht | Realisatie Bright Online

Bedankt voor uw bericht

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.