< terug naar overzicht

Nieuwe reisvoorwaarden Aegon per 1 september 2020

In juni liet Aegon het al weten: er komen nieuwe voorwaarden voor de Aegon Doorlopende Reisverzekering. Het coronavirus gaf de doorslag. De nieuwe voorwaarden – met het nummer 3032 – gaan per 1 september 2020 in voor nieuwe klanten en voor bestaande klanten vanaf oktober 2020 bij de eerstvolgende hoofdprolongatiedatum.

Aegon schrijft hierover:

De belangrijkste aanpassingen in de reisvoorwaarden

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze producten. Klantvragen, nieuwe ontwikkelingen én ervaringen: die pakken we actief op. Zo hebben we nu diverse aanpassingen gedaan in onze reisvoorwaarden, waaronder:

  1. Annulering als gevolg van een pandemie is niet verzekerd met de allriskdekking, zoals nu ook al geldt voor het coronavirus. Zo kunnen we klanten de beste kwaliteit en service blijven bieden, óók in de toekomst. Bij de basisdekking waren pandemieën al niet verzekerd. Dus voor klanten met de basisdekking verandert er op dit onderdeel niets.
  2. We hebben de term ‘onvoorziene bijzondere omstandigheid’ verduidelijkt. Hier kregen we vragen over, bijvoorbeeld rondom het coronavirus. Wanneer is iets ‘onvoorzien bijzonder’? We geven een toelichting in de voorwaarden.
  3. De aanvullende module Zakenreis is aangepast, zodat klanten precies weten wat wel en niet verzekerd is.

De dekking voor autohulp geldt voor álle motorrijtuigen. Dus niet meer alleen voor auto’s. Wel zo prettig!

U vindt alle wijzigingen in het verschillenoverzicht

Zo bent u snel en goed op de hoogte van de nieuwe reisvoorwaarden. Klik op de onderstaande button. 

Klanten krijgen bericht van Aegon

In de prolongatiebrief vertellen ze bestaande klanten met een Aegon Doorlopende Reisverzekering dat de voorwaarden zijn gewijzigd. Ook verwijzen ze daarbij naar het verschillenoverzicht.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Bolk Assurantiën, team particulieren. Zij helpen u graag!

Telefoon: 0541 66 25 65
Email: info@bolkassurantien.nl
App: 06 579 546 05

Bron: Aegon