< terug naar overzicht

Nationale Nederlanden zet zakelijke polissen tijdelijk over

Nationale Nederlanden zet zakelijke polissen tijdelijk over

De zakelijke polissen van Nationale Nederlanden, oud Delta Lloyd en Reaal worden overgezet naar een tijdelijk administratiesysteem van Nationale Nederlanden. Alle verzekeringen krijgen bij het overzetten naar dit tijdelijke administratiesysteem een nieuw polisnummer. Het kan dus zijn dat u in de komende periode veel post ontvangt van Nationale Nederlanden. Dat is helaas niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Pakketten worden losse polissen
Het tijdelijk administratiesysteem kent geen pakketstructuur. Alle verzekeringen binnen het tijdelijk administratiesysteem worden los geadministreerd en krijgen ieder een nieuw polisnummer. De incasso zal vanaf dat moment per polis plaatvinden. De huidige pakketkorting blijft van toepassing.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over het tijdelijk administratiesysteem van Nationale Nederlanden? Bel dan met ons via 0541 – 662565. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 / 13.30-17.30 uur bereikbaar. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bolkassurantien.nl. We beantwoorden uw vragen graag.