< terug naar overzicht

Digitale jaaropgave RegioBank

RegioBank start om de jaaropgaves van 2020 gefaseerd om te zetten van post naar digitaal. De jaaropgaves worden geplaatst in Mijn RegioBank. U kunt de jaaropgave makkelijk downloaden en opslaan. Wel zo handig.

De meeste jaaroverzichten staan vanaf begin februari in Mijn RegioBank. Er is ook een apart overzicht per betaalrekening beschikbaar, dit noemen we vergoedingenstaat. Daarmee krijgt u inzicht in de kosten voor het gebruik van de betaalrekening en de rente die vergoed is op de betaalrekening. 

Mail naar klanten

Niet elke klant van RegioBank is online even actief. Klanten die in de afgelopen zes maanden minimaal één keer zijn ingelogd op Mijn RegioBank krijgen de jaaropgave digitaal. En alle hypotheekklanten krijgen een digitale jaaropgave. Week 2 van 2021 stuurt RegioBank deze klanten een email hierover. 

Jaaroverzicht betaal- of spaarrekening
Kijk voor uw jaaroverzicht van uw betaal- of spaarrekening in Mijn RegioBank.

>In Mijn RegioBank kiest u aan de linkerkant voor ‘Internetbankieren’ – ‘Jaaroverzicht en afschriften’.

>Kies welk overzicht u wilt zien: van alle rekeningen waarvan u gemachtigde, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent. Of alleen van de rekeningen waarvan u de rekeninghouder bent.

Jaaropgave per post

Klanten die meer dan 6 maanden geleden ingelogd zijn op Mijn RegioBank krijgen de jaaropgave per post. 
Ook zakelijke klanten krijgen de jaaropgave per post. De digitale jaaropgave is voor deze groep klanten nog niet beschikbaar in Mijn RegioBank.

Bron: RegioBank