Zakelijke verzekeringen​

Zakelijke verzekeringen

Onderscheidend door maatwerk. Specialist in agrarische verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Succesvol ondernemen brengt risico’s met zich mee. Denk aan schade, diefstal van kostbare apparatuur of het ziek zijn van een medewerker. En in alle drukte kan het dan wel eens gebeuren dat je een verzekering over het hoofd ziet of dat de zaak juist over verzekerd wordt.

 

Gelukkig hoeft u het niet allemaal zelf uit te zoeken. Wij helpen u graag een handje.
Samen met u kijken wij welke combinatie van verzekeringen het beste bij uw bedrijf past.

Onze verzekeringen

Onderstaand een greep uit onze zakelijke verzekeringen. Wanneer u op de regel klikt ziet u meer informatie over het product.

 

Gebouwen

Gebouwen

Uw bedrijfsgebouw is waardevol en onmisbaar. Een brand, storm of lekkage kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Zorg ervoor dat het goed verzekerd is.

Geld

Geld

U wordt overvallen als u uw geld naar de bank brengt of iemand betaald met vals geld in uw zaak. Met een geldverzekering bent u verzekerd tegen het verlies van geld.

Bedrijfsauto

Bedrijfsauto

In het verkeer loopt u grote kans op schade. Aan uw (bedrijfs) auto of spullen die u vervoert. Of erger nog: u of een van uw medewerkers raakt gewond. Een WA verzekering is verplicht. Aan u de keus of u een uitgebreidere dekking kiest.

Cyber

Cyber

Cyberrisico’s zijn risico’s die te maken hebben met automatisering en digitalisering. De digitale wereld; nieuwe mogelijkheden maar ook nieuwe risico’s. Daarom Cyberverzekering.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Wanneer u of een van uw medewerkers schade bij een ander veroorzaakt, kan diegene een schadevergoeding van u eisen. Sluit een aansprakelijkheidsverzekering af dat past bij uw bedrijf.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

U kunt een meningsverschil hebben met bijvoorbeeld een klant. Soms leidt dit tot een juridisch probleem. Met een rechtsbijstandverzekering bent u dan verzekerd van professionele rechtshulp.

Garage

Garage

Bent u eigenaar van een garage-, werkplaats- of occasionbedrijf? Met de garageverzekering verzekert u uw eigen motorrijtuigen en de motorrijtuigen die bij u gerepareerd worden. Daarnaast heeft u een aantal extra opties voor uitbreiding van de verzekering.

Milieuschade

Milieuschade

Met een milieuschadeverzekering bent u verzekerd voor schade door vervuiling van uw bedrijfsterrein. Ook bent u verzekerd als iemand u aansprakelijk stelt voor milieuschade die door uw schuld is ontstaan.

Car

Car- en Montage

Tijdens een bouwproject kan er schade ontstaan. Het is niet altijd duidelijk wie daarvoor verantwoordelijk is. Met de CAR verzekering is alle materiële schade op de bouwplaats verzekerd. Het maakt daarbij niet uit wie de schade veroorzaakt en hoe.

Glas

Glas

Een kapotte ruit. Of het nu door vandalisme, een bedrijfsongelukje of een storm komt, het is verzekerd op de glasverzekering.

Inventaris/goederen

Inventaris/goederen

Alle spullen in uw bedrijfsgebouw, inclusief de goederen die u verwerkt of verkoopt zijn samen veel geld waard. En zonder bedrijfsmiddelen heeft u geen bedrijf. Met de inventaris/goederen verzekering verzekert u de spullen tegen beschadiging of verlies door onverwachte gebeurtenissen.

Werkmateriaal

Werkmaterieel

Gebruikt u werkmaterieel zoals heftrucks, shovels of graafmachines? Dan zijn dit belangrijke en kostbare bedrijfsmiddelen voor u. Daarom wilt u schade of diefstal vergoed krijgen. Hiervoor sluit u een werkmaterieel verzekering.

Machine

Machine

Als er gereedschap in een machine valt of als een machine verkeerd is afgesteld, kan dat leiden tot kostbare reparaties en stilstand. Naast de schade aan de machine of installatie zelf kunnen er ook directe gevolgen zijn voor de bedrijfsvoering. Daarom is er een machine verzekering. 

Bedrijfsschade

Bedrijfsschade

Na schade door bijvoorbeeld brand of storm ligt een bedrijf vaak even stil. Hierdoor loopt u inkomsten mis, terwijl u nog wel vaste lasten heeft. Met een bedrijfsschadeverzekering bent u hiervoor verzekerd. 

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

U werkt met passie en plezier. Het moment dat u uw werk niet meer kunt doen lijkt heel ver weg. Toch zijn er elke dag weer mensen die ondervinden dat je zomaar arbeidsongeschikt kunt raken. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voorkomt u dat u op zo’n moment zonder geld komt te zitten.

Vervoer eigen zaken

Vervoer eigen zaken

Uw goederen kunnen beschadigd raken tijdens het vervoer, bijvoorbeeld door brand, diefstal, laden en lossen of een verkeersongeluk. Dat kan u veel geld kosten. Met een verzekering vervoer eigen zaken bent u hiervoor verzekerd.

Doorlopende zakenreis

Doorlopende zakenreis

Met de Zakenreisverzekering zijn u en uw medewerkers automatisch het hele jaar doorlopend verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s. U kunt bij een noodsituatie 24/7 rekenen op snelle en deskundige hulpverlening overal ter wereld.

Computer/Electronica

Computer/elektronica

Elektronische apparatuur is in elke onderneming aanwezig. En is tegenwoordig onmisbaar bij uw bedrijfsvoering. Denk aan computers, kassasystemen, mobiele telefoons, tablets en modems. Zonder bent u waarschijnlijk nergens. Voorkom dat u na een schade vervangende apparatuur uit eigen zak moet betalen. Verzeker uw elektrische apparaten met de Elektronicaverzekering

Uw persoonlijke adviseurs

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk ook informatie vragen via email:
info@bolkassurantien.nl of telefoonnummer 0541-662565