Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Welke verzekeringen heeft u nodig?

Particuliere verzekeringen​

Elke gezinssituatie is weer anders en iedereen stelt andere eisen aan de verzekering. Vandaar dat Bolk Assurantiën met verschillende maatschappijen en producten werkt. 

We kunnen een verzekering “op maat” aanbieden. Wij geven u een goed en eerlijk advies, onze service ontvangt u er bij.

 

Onze verzekeringen

Onderstaand een greep uit onze particuliere verzekeringen. Wanneer u op de regel klikt ziet u meer informatie over het product.

 

Woonhuis

Woonhuis

Uw huis is de grootste aankoop van uw leven. Met een goede opstalverzekering verzekert u het tegen schade door brand, storm of inbraak.

Inboedel

Inboedel

U bent gehecht aan uw spullen. Met een inboedelverzekering verzekert u uw bezittingen tegen schade of diefstal.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Veroorzaakt u of uw kind per ongeluk schade bij iemand anders? Dan kan diegene een schadevergoeding van u eisen. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Gezinsongevallen

Gezinsongevallen

Een ongeluk is zo gebeurd: thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met een gezinsongevallenverzekering krijgt u eenmalig een uitkering als u of een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt. Zo kunt u extra kosten opvangen, zoals gezinshulp of het plaatsen van een lift in uw woning.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

U kunt weleens een meningsverschil hebben. Soms leidt dit tot een juridisch probleem. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van professionele rechtshulp.

Auto

Auto

Een autoverzekering is verplicht. U moet uw auto minimaal tegen wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekeren. Met een uitgebreidere dekking is ook schade aan uw auto en/of inzittenden verzekerd.

Bromfiets

Bromfiets

U bent verplicht uw brommer of scooter WA te verzekeren. Met de WA verzekering bent u verzekerd als u schade veroorzaakt bij een ander of aan spullen van iemand anders. U kunt ook een aanvullende verzekering sluiten zoals de Casco en de Opzittenden verzekering.

Fiets

(elektrische) fiets

U kunt uw (elektrische) fiets verzekeren tegen diefstal, beschadiging, verhaalrechtsbijstand en/of pechhulp.

Oldtimer

Oldtimer

U wilt zorgeloos kunnen genieten van uw prachtige oldtimer. De oldtimer verzekering is voor auto’s en motoren die volgens de overheid een oldtimer zijn.

Motor

Motor

U moet uw motor minimaal tegen wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekeren. Dat is wettelijk verplicht. Brengt u schade met uw motor aan iemand anders toe? Dan dekt de WA  van uw motor verzekering de schade aan de tegenpartij. Met een uitgebreidere dekking is ook schade aan uw eigen motor verzekerd. Dat is de cascodekking.

Reis

Reis

Tijdens uw vakantie wilt u zorgeloos genieten. Helaas gebeuren er soms dingen die u niet had voorzien. U wilt het dan graag goed opgelost hebben. Met een reisverzekering verzekerd u de meestvoorkomende kosten. 

Annulering

Annulering

Het kan altijd gebeuren dat u plotseling uw vakantie moet annuleren. Met een annuleringsverzekering krijgt u een vergoeding voor de dagen die u niet op vakantie bent geweest.

Caravan

Caravan

Waar gaat u heen met uw caravan of vouwwagen? Lekker naar Italië, Duitsland of blijft u toch liever in Nederland. Wat u ook doet, u wilt dat uw caravan goed verzekerd is voor schade en diefstal.

Pleziervaartuig

Pleziervaartuig

Lekker genieten van uw boot in elk vaargebied. Met een pleziervaartuig verzekering kunt u uw boot verzekeren zoals u dat wilt. WA, Casco of uitgebreid Casco. Ook kunt u dit uitbreiden met een verzekering voor uw trailer, pechhulp, rechtsbijstand of een ongevallen opvarenden verzekering.

Uitvaart

Uitvaart

Een begrafenis of crematie kost veel geld. U wilt niet dat dit voor rekening van uw nabestaanden komt. Met een uitvaartverzekering krijgen zij een geldbedrag om uw uitvaart van te betalen.

Uw persoonlijke adviseurs

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u natuurlijk ook informatie vragen via
email: info@bolkassurantien.nl of telefoonnummer 0541-662565