< terug naar overzicht

Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal als beste uit de test

De Consumentenbond heeft het predicaat ‘als beste uit de test’ toegekend aan de Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal. Voor deze verzekering kregen ze een 8,7.

Test helpt consumenten op weg met lastige keuze

Het is voor veel consumenten best lastig om een goede keuze te maken tussen alle autoverzekeringen. Om ze te helpen, beoordeelt de Consumentenbond regelmatig ruim 25 autoverzekeraars op premie, dekking en productvoorwaarden. Sinds dit jaar kent de bond zelfs de eretitel ‘Beste uit de test’ toe aan autoverzekeringen.

Aegon mede door meest uitgebreide dekking als beste uit de test

Aegon biedt de Aegon-autoverzekering in drie allrisk smaken aan: basis, compleet en royaal. Met Allrisk Royaal komt Aegon met een 8,7 als beste uit de test. De Consumentenbond geeft aan dat deze verzekering de meest uitgebreide dekking heeft, in vergelijking met de andere autoverzekeringen in de test. Daarnaast heeft de Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal als voordeel dat er géén eigen risico is voor de hulpverlening in binnen- en buitenland.

Wat betaald u voor een Aegon Allrisk Royaal?

Wat betaald u voor een Aegon Allrisk Royaal dekking?

Wilt u weten wat u zou moeten betalen voor een Aegon Allrisk Royaal dekking? Neemt u dan contact met ons op via telefoon: 0541 – 66 25 65 of mail ons via info@bolkassurantien.nl.

Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen. De koffie staat klaar!


Bron: Aegon